qui som

Jordi Brú (esquerra) i Ricard Ribas (dreta), creadors i artífexs de MontsantFoto (foto: Júlia Silva)


Jordi Brú i Martorell, he passat la meva infantesa a Els Guiamets, un bonic poble agrícola del Priorat, tot i que actualment resideixo a Tarragona, on hi desenvolupo la meva feina. No puc dir que des de petit despertés un gran interès per la fotografia, disciplina a la qual m’he incorporat relativament tard. 


Jordi Brú en ple treball de catalogació (foto: Ricard Ribas)

M’encanta la natura i el medi ambient, sempre hi he estat relacionat. He passat la meva infància voltant per pinars i conreus i això ha influït en la meva formació, sóc biòleg i la meva especialitat és la biologia vegetal i l'ecologia, camp el qual combino professionalment amb la fotografia.

---   ---   --- 

Ricard Ribas i Martín, tot i haver nascut a la gran capital, Barcelona , sempre he dit que “sóc més de poble que ua arada”. Des de que als 8 anys em van regalar una càmera, que la meva afecció  a la fotografia no ha fet més que crèixer.

Ricard Ribas "caçat" (foto: Nani González)

Vaig iniciar estudis de biologia, que vaig abandonar degut a un greu accident d’escalada; posteriorment vaig cursar estudis d’infermeria, que és la professió que exerxeixo des de fa 33 anys; i des de fa 7, que ho faig al Priorat, on hi vaig venir atret per la tranquilitat, i les possibilitats de poder realitzar excursions per la serra de Montant, la meva altra passió juntament amb la fotografia.